Wat Doe ik?

Netwerkwandelingen/ inspiratiewandelingen 

Ik verzorg wandelingen in de natuur en in de stad om te netwerken, ervaringen te delen, te inspireren en te motiveren. Dat zijn korte en lange wandelingen en vaak loop je met een aantal gelijkgestemden.

De kortere wandelingen zijn tussen de 5 en de 10 km en de langere wandelingen zijn dagwandelingen en soms meerdaagse wandelingen. De wandelingen zijn vaak thematisch ingestoken. Aan de hand van kleine oefeningen binnen die wandelingen werken we die thema’s uit.

De wandelingen zijn voor iedereen met een normale conditie geschikt. Voor alle wandelingen geldt een vastgesteld tarief dat vermeld staat bij het evenement.

Workshops

Naast de wandelingen verzorg ik workshops. Dat kan een workshop over LinkedIn zijn of een workshop met een meer creatievere of coachende insteek. Alle workshops helpen jou om weer stappen te zetten op jouw pad. Hetzij door jouw kennis te vergroten, hetzij door nieuwe inzichten te verwerven en nieuwe inspiratie op te doen.

Voor de workshops geldt geen vastgesteld tarief, dat vermeld staat bij het evenement.

Lezingen

Daarnaast ben ik bezig om een tweetal lezingen te ontwikkelen over de Camino Portugues en de Camino Primitivo die ik in 2017 en 2018 heb gelopen.

Je kan mij ook boeken voor een lezing. Mijn uurtarief is 50 Euro ex BTW + de vergoeding van mijn reiskosten. 

Overige projecten

Daarnaast schrijf ik regelmatig blogs en ben ik bezig met een E-book over de Camino. Mijn blogs zijn te volgen via deze website, op LinkedIn en op Facebook. Ook vind ik het leuk om ander mensen te inspireren en anders te laten kijken d.m.v. mijn 360 graden foto’s die te zien zijn op Instagram en op Facebook.

Daarnaast heb ik in het verleden een tweetal wandelingen verzorgt voor DeBroekriem tijdens Serious Request, ben ik actief geweest voor het project Wandelen in Dialoog voor Vrede en heb ik een half jaar beroepsmatig de Walk&Talk voor werkzoekenden begeleid. Ook ben ik gastspreker geweest tijdens de Walk&Talk in de bibliotheek in Nijmegen. Tot slot heb ik in samenwerking met Anja van Diest een traject voor werkzoekenden begeleid op het eigentijdse pelgrimspad, de Walk of Wisdom,in en rondom Nijmegen.   

© 2018 door Compassie vol op weg! Gemaakt via Wix.com

 

Contacgegevens

Nathalie Koumans

Noordwijkerhout

​​Tel: 06-30799514

compassievolopweg@gmail.com